Hieronder vindt u een greep uit de activiteiten in de buurt. Uiteraard zijn wij altijd bereid om u meer informatie te geven. Indien u voordelig online tickets wilt boeken voor diverse bezienswaardigheden of dagjes uit in de omgeving klik dan hier 

Noordwijk

Noordwijk

Op ongeveer 10km vindt u Noordwijk aan Zee. Vanouds een vissersdorp, tegenwoordig een badplaats met een lange kuststrook van circa 13 km. Ongeveer 3 km kuststrook ligt daadwerkelijk voor de bebouwde kom van Noordwijk aan Zee. Heerlijk om een strandwandeling te maken of om van een zomerse dag op het strand te genieten. Met zijn vele strandtenten en levendige boulevard is Noordwijk uitermate geschikt voor gasten die van het strand houden in een levendige omgeving met veel horeca gelegenheden aan de boulevard en op het strand zelf. Naar de website van Noordwijk.

Langevelderslag

Langevelderslag

Een iets minder druk en levendig, maar zeker niet minder mooi, strand is te vinden bij strandafslag Langevelderslag. Dit strand ligt ook op ongeveer 10 km van onze B&B. Om bij dit strand te komen doorkruist u een prachtig en breed duingebied. Bij de strandafslag vindt u Strandplaats Nederzandt waar u heerlijk kunt lunchen of dineren of gewoon van een drankje genieten op het terras. Nederzandt biedt ook veel recreatieve mogelijkheden en organiseert een keur van evenementen gedurende het hele jaar. Naar de website van Langevelderslag.

Keukenhof

Keukenhof

Op ± 2 kilometer van onze B&B vindt u één van de bekendste toeristische trekpleisters van Nederland, De Keukenhof. De Keukenhof is het internationale showvenster van de Nederlandse sierteelt met de nadruk op bolbloemen. In acht weken tijd laat Keukenhof zien wat de Nederlandse sierteelt te bieden heeft waarbij de nadruk ligt op de voorjaarsbloeiende bloembollen. Een prachtig aangelegd park waar u kunt genieten van een ware bloemenpracht. Het nabijgelegen kasteel Keukenhof is zeker ook een bezoekje waard.

 
Naar de website van Keukenhof.

Bloemencorso

Bloemencorso

Een jaarlijks terugkerend evenement in de bollenstreek en één van de top toeristische attractie is de Bloemencorso. De Bloemencorso van de Bollenstreek  is een optocht van praalwagens die worden opgebouwd met bolbloemen zoals hyacinthen, narcissen en tulpen. Deze kleurige stoet start in Noordwijk en eindigt uiteindelijk in Haarlem. Het Bloemencorso wordt dan ook wel het gezicht van de lente genoemd, want geen corso kan zich meten met de unieke lentekleuren en geuren van het bloemencorso. In 2022 vindt de bloemencorso plaats op zaterdag 23 april. Onze B&B ligt aan de route van de bloemencorso. Naar de website van Bloemencorso.