Routebeschrijving


Met de auto

Vanuit de richting Schiphol-Amsterdam (A4)
Volg de A4 richting Den Haag-Rotterdam. Na ± 9km volg de A44 richting Den Haag-Centrum/Sassenheim/Leiden-West. Na ± 8km op de A44 neem afslag 3 Noordwijkerhout en neem bij de rotonde de eerste afslag naar de N208. Rechtdoor bij de volgende rotonde en rechtsaf bij de volgende rotonde richting Lisse. Na ± 3km rechtdoor bij de volgende rotonde. Na ± 300m vindt u de B&B aan de rechterkant van de weg.

Of:

Volg de A4 richting Den Haag-Rotterdam. Na ± 8km neem de afslag naar de N207. Aan het eind van de afslag bij het stoplicht rechts afslaan richting Hillegom/Nieuw Vennep/Lisse. Na ± 7km, aan het eind van de N207 (3e stoplicht), linksaf afslaan richting Lisse (N208). Bij de volgende drie rotondes rechtdoor, daarna rechtdoor blijven rijden bij het stoplicht. De volgende rotonde rechtdoor langs Tuincentrum Overvecht. De B&B ligt net na het bruggetje aan de linkerkant van de weg.

Vanuit de richting Rotterdam-Den Haag (A4)
Volg de A4 richting Amsterdam-Schiphol. Neem de afslag N207. Aan het eind van de afslag bij het stoplicht links afslaan richting Hillegom/Nieuw Vennep/Lisse. U kunt na ± 300m bij het volgende stoplicht links afslaan om de A44 te nemen. Zie daarna de aanwijzingen hierboven onder 1. Of, in plaats van de A44, rij rechtdoor bij het eerste stoplicht om op de N207 te blijven en volg de aanwijzingen onder 2 hierboven.

Er zijn enkele parkeerplaatsen langs de Heereweg in de directe omgeving van de B&B. Indien gewenst kunt u bij ons op de oprit uw bagage laden en lossen.
 
Met het openbaarvervoer

BUS
Vanaf Schiphol
Ga naar de bushaltes buiten voor de aankomsthal. Neem de Arriva Qliner bus 361 richting Noordwijk. Stap uit bij de 14e bushalte (Engelenbuurt). Dit duurt ± 40 minuten. Steek de weg over en wandel de laatste ± 300m (richting Lisse) langs de Heereweg (eerst voetpad; na de rotonde volg het fietspad). Na ± 300m ligt de B&B aan uw rechterhand.

Vanaf station Sassenheim
Neem bus 50 richting Haarlem. Stap uit bij de 7e bushalte (Engelenbuurt). Dit duurt ± 10 minuten. Wandel de laatste ± 300m verder langs de Heereweg in de rijrichting van de bus (eerst voetpad; na de rotonde volg het fietspad). Na ± 300m ligt de B&B aan uw rechterhand.

Vanaf station Leiden Centraal
Neem bus 50 richting Haarlem. Stap uit bij de 22e bushalte (Engelenbuurt). Dit duurt ± 35 minuten. Voor de laatste ± 300m wandeling zie hierboven.
 

B&B Blossom
Heereweg 355
2161 CB  Lisse

info@bandbblossom.nl
+31(0)611627289